Политика за поверителност YIINII козметика, вдъхновена от природата

поверителност

YIINII вдъхновената от природата козметика си запазва правото да събира определена лична информация при търсене в уебсайта на този сайт, за да ви предостави повече съдържание. Всяко събиране на такава информация на този сайт ще се извършва в съответствие с политиките за поверителност, съдържащи се в този уебсайт, както и приложимите разпоредби за защита на личните данни.

Някои страници на този сайт може да съхраняват определени пакети информация, известни като „бисквитки“, на вашия компютър. Бисквитките ни помагат да проследим кога е била посетена страница на този сайт и колко хора са я посетили. По този начин информацията за вашата лична самоличност не се събира, а е в обобщен вид. Целта на тази технология е да събере информация, която ще ни помогне да подобрим нашия сайт.

Обща политика за поверителност и защита на данните за вдъхновената от природата козметика YIINII

YIINII вдъхновената от природата козметика зачита вашата поверителност. Имате право на защита на лични данни: имена, адреси, телефонни номера, имейл адреси и други данни като IP адрес, данни за геолокация и др.

Условия за доставка - ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕТЕ

Доставка на стоки

След приключване на поръчката, автоматично ще получите имейл за потвърждение за успешната покупка на вашия имейл адрес, който сте съобщили при поръчка. С този имейл вашата поръчка е влязла в процеса на обработка и доставка.

YIINII вдъхновена от природата козметика доставя в цяла Сърбия, от врата до врата, за всички поръчки в сътрудничество с куриерската служба Post Express.
Изпращаме всички поръчки до 14 часа на същия ден. Това означава, че всяка поръчка, която пристигне след 14:00 часа, ще бъде изпратена на следващия ден.
Ако вашата поръчка е направена в петък след 14:00 часа или събота и неделя, тя ще бъде изпратена в понеделник и ще бъде на избрания от вас адрес най-рано във вторник.
Доставката в рамките на 24 часа е обичайна за по-големите места. Този график е достъпен на уебсайта на Post Express.
Подателят не носи отговорност за закъснения, причинени от закъснения в работата на куриерската служба Пощенска експресна услуга, закъснения, причинени от отсъствие на клиента от адреса за доставка.
Всяко по-малко място има свой ритъм на получаване на пратки, а графикът за доставка е достъпен само на телефоните за контакт на Post Express:

011 3607 607
0800 100 808

Възможна е и доставка в цял свят, като в този случай е необходимо да заплатите сумата на поръчката си по разплащателната сметка. Когато направите поръчка, ще получите номера на текущата сметка, към която трябва да извършите плащането на имейла, който сте оставили при поръчка. След това можете да изпратите доказателство за плащане на нашата поща order@yiinii.bg и тогава ние ще ви изпратим пакет по пощата, като срокът за доставка е 14 работни дни.

Разходите за доставка на територията на Сърбия не се таксуват впоследствие. За чужбина разходите за доставка са съгласно ценоразписа на пощенската станция.

При получаване огледайте пакета и ако има повреда, снимайте и ни информирайте на имейл адреса order@yiinii.bg от нашия отдел за обслужване на клиенти, скоро някой ще се свърже с вас.

ЗА ВСЯКА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ ВЪВ INBOX ИЛИ НА ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР 0695013222 ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ОТ 8 ДО 16 Ч.