YIINII BLUE APPLE - маска за лице за синя светлина

73,90 лв.

Описание на продукта

Има клинични проучвания, които казват, че екстрактът от Inula Helenium помага за защита на кожата от градско замърсяване, замърсяване със синя светлина в името на здрава, хидратирана и гладка кожа. Маската съдържа и каолин, който е чудесен за почистване и дълбока детоксикация на кожата, намалява порите и има успокояващи свойства.

Количество: 50мл

Плащането се извършва в български лева. Всички цени в сайта са с ДДС. Плащането на стоката се извършва в брой на куриера при доставката.

Повече за продукта

Има клинични проучвания, които обясняват екстракта от Inula Helenium и как той помага за защита на кожата от градско замърсяване, замърсяване със синя светлина в името на здрава, хидратирана и гладка кожа. Той модулира гените, участващи в защитната бариера на кожата, както и тези, които стимулират функцията на фибробластинг, образуването и организацията на матрицата, с цел намаляване на появата на първите признаци на възраст (бръчки, лунички, петна).

Намалява процента на вредност, който кожата ни поема. Придава свежест, хидратация, изравнява тена, което прави кожата да изглежда млада и здрава. Маската съдържа и каолин, бяла глина, която е чудесна за почистване и дълбока детоксикация на кожата, намалява порите и има успокояващи свойства. Той унищожава токсините, намалява производството на себум и допринася за регенерацията.

Съставки/INCI: вода, каолин, кол 100 стеарат и глицерил стеарат, глицерин, цетеарилов алкохол, диметикон, изопропил миристат, каприлов капринов триглицерид, екстракт от инула хелениум, феноксиетанол и етилхексил глицерин, ТЕА, полисорбат 20, парфюм, карбомер