Yiinii Cosmo - защитен серум за лице

69,90 лв.

Описание на продукта

Серумът от колекцията BLUE LIGHT PROTECTION е перфектно продължение и допълнение към маската. Също така съдържа:

  • Inula Helenium екстракт H
  • хидролат от хавайско кралско сандалово дърво
  • алантоин
  • Количество: 30мл

Плащането се извършва в български лева. Всички цени в сайта са с ДДС. Плащането на стоката се извършва в брой на куриера при доставката.

Повече за продукта

Серумът от колекцията BLUE LIGHT PROTECTION е перфектно разширение и допълнение към маската. Той също така съдържа екстракт от Inula Helenium като главно средство в борбата срещу всички форми на замърсяване. Съдържа и хидролат от хавайско кралско сандалово дърво, който е отличен естествен тоник за лице, идеален за грижа за проблемна, зряла и изтощена кожа.

Съдържа силни антиоксиданти, които предотвратяват увреждането на кожата, причинено от свободните радикали, забавя процеса на стареене, образуването на бръчки и тъмни петна. Алантоинът увеличава съдържанието на вода в извънклетъчния матрикс, причинява клетъчна пролиферация и стимулира епителизацията. Увеличава десквамацията на горните мъртви слоеве на кожата, придавайки й гладкост. Действа като антидразнител, регенерира кожните клетки, стимулира тяхното обновяване, неутрализира белезите и успокоява наличието на възпаление.

Съставки/INCI: вода, глицерин, екстракт от Inula Helenium, Santalum Paniculate (вода от етерично масло от хавайско сандалово дърво), феноксиетанол и етилхексил глицерин, полиакрилатен кръстосан полимер-6, алантоин