Save the planet

Save yourself

За нас

YIINII е име, символично представящо нашето семейство, което е и най-голямата ми житейска ценност и опора в живота и работата. Името е креативна и многопластова комбинация от буквите на нашите имена. Казвам се Ясмина, съпругът ми е Неманя, а двете ни момчета се казват Яков и Николай. Оттук и Ясмина, Яков, Николай, Неманя…

Y2N2 по-точно YIINII.

YIINII има мисията да вдъхнови младите момичета, осъзнаващи красотата си, да си обръщат внимание на време и да бъдат запознати с адекватната грижа за лицето и тялото, която ще помогне ефектите от грижата да бъдат дългосочни.

YIINII също така иска да потвърди на жените, които се грижат за себе си от много години, че усилията им се отплащат и че всичко, което са направили до сега запазва красотата им както отвън, така и отвътре.

YIINII има идея да използва всичко, което природата може да предостави, за да даде шанс на по-малко комерсиални растения, които имат страхотна производителност. YIINII иска да доближи природата до своите клиенти и да ги запознае с всички възможности, които предлага, когато става въпрос за грижа за кожата.

YIINIISAVE PLANET SAVE LIFE

Плодовете, зеленчуците, дърветата, ливадите и културните растения са богати на съставки, които допринасят за по-здрав и красив вид на кожата. Те са защита срещу вредните влияния отвън и заедно със здравословното хранене и здравословния начин на живот образуват магически кръг на красотата. Правилният подбор на съставките, които използваме в ежедневната си грижа, ще ни помогне да изглеждаме добре поддържани, красиви и здрави.
Мотото на нашата марка YIINII е:

ON YOUR WAY TO SAVE THE PLANET SAVE YOURSELF

SAVE THE PLANET - SAVE YOURSELF

Затова нашият избор от опаковки е стъкло комбинирано с бамбукови капачки и дървени аксесоари. Ако се грижим за околната среда и използваме материали, които могат да бъдат рециклирани и използвани повторно, ще се радваме на цялата красота и предимства, предоставени от природата за по-дълго.

Колекцията YIINII започва с осем продукта за грижа за лицето, които споделят следните характеристики:
• висока концентрация на активни компоненти и максимални резултати за кратко време
• възможност за комбиниране помежду си според типа кожа и вида на необходимата грижа
• унисекс
• модерни
• възрастова група 25+